Читај ми!

Црно-бели: Нема опуштања!

Фудбалери Партизана тврде да ће отпутовати на Фарска Острва са циљем да упишу још једну победу. Не размишљају о наредном противнику, али Петар Шкулетић и Петар Грбић не би имали ништа против уколико "извуку" Селтик.

Фудбалери Партизана Петар Грбић и Петар Шкулетић рекли су да се црно-бели неће опуштати и да иду на победу и у реванш мечу квалификација за Лигу шампиона против Торшавна са Фарских Острва.

"И јесам и нисам задовољан својом игром. Знам да могу много боље, али то је прва утакмица после припрема. Утакмица је била много тешка не само за мене, већ за цео тим. Имамо одличан резултат од 3:0, али противник био незгодан. Битно је да смо победили. Надам се да ће свака наредна утакмица бити све боља", рекао је Грбић.

Фудбалери Партизана победили су у уторак у Београду Торшавн са 3:0 у првој утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона.

"У првом полувремену се увукла нека непотребна нервоза. Дали смо први гол на почетку, како смо се и надали, али се онда увукла нервоза. У другом полувремену смо почели да играмо како умемо и мислим да смо тад били прави", навео је Грбић.

Реванш утакмица другог кола квалификација за Лигу шампиона играће се 22. јула на Фарским Острвима.

"Идемо на победу и у реваншу. Против екипе са Фарских Острва Партизан не сме да се коцка са својим рејтингом. Требаће нам ти бодови и зато свакој утакмици приступамо озбиљно, тако да се надам да ћемо уписати још једну победу", рекао је Грбић.

И нападач Партизана Петар Шкулетић сложио се да су црно-бели могли много боље да одиграју први меч у сезони.

"Задовољни смо после 3:0, никог данас није лако победити са 3:0. Али, било је простора за бољу игру, поготово у првом полувремену. Најважнији је ипак резултат, идемо мирни на реванш али се сугурно нећемо опустити", рекао је Шкулетић.

У петак ће се у Ниону одржати жреб за треће коло квалификација, а фудбалери Партизана наводе да још не желе да размишљају о евентуалном противнику у наредној рунди квалификација. Међутим, на инсистирање новинара и Грбић и Шкулетић су рекли да би волели да им ривал у трећем колу буде Селтик.

"Селтик је атрактиван противник и један од најтежих ривала, али мислим да бисмо могли да прођемо. Не знам прави разлиог, али волео бих да то буде Селтик. Нараво да бисмо имали шансе. Утакмица против Торшавна није показала ни 30-40 одсто наших могућности", оценио је Грбић.

Шкулетић је навео да се "не би бунио" уколико би Партизан на жребу добио Селтик, али и додао да не би волео да црно-бели извуку загребачки Динамо.

"Још је рано говорити о томе, прво да прођемо Фаране, па ћемо после причати о противнику (у трећем колу). Искрено, не бих волео да буде Динамо, пре бих волео Селтик", рекао је Шкулетић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара