Читај ми!

ФКЦЗ: Стигли Гаврић, Деспотовић и Ђорђевић

Доскорашњи фудбалер Јавора Предраг Ђорђевић и нападач белгијског Локерена Ђорђе Деспотовић прва су појачања Црвене звезде за наредну сезону, саопштили су црвено-бели. На Маракану стигао и Ненад Гаврић из крушевачког Напретка.

Ђорђе Деспотовић поникао је у Црвеној звезди, прошао све омладинске селекције, а потом наступао за Сопот, Спартак и Локерен.

"Поново сам на Маракани. Могу слободно да кажем да сам се вратио у своју кућу. Сада ми предстоји много труда и рада како бих се наметнуо тренеру и како бих у Црвеној звезди оставио траг. Ово је нови изазов за мене, за који мислим да сам потпуно спреман", изјавио је Деспотовић, који је потписао уговор до 2017. године.

Ђорђевић има 24 године, игра на позицији десног бека, а са црвено-белима је такође потписао уговор на три године.

"Веома сам срећан што сам постао играч Црвене звезде. Једва чекам тренинге и припреме, како бих што пре упознао нове саиграче и како бих се уклопио у тим", рекао је Ђорђевић.

Након Ђорђа Деспотовића и Предрага Ђорђевића, на трогодишњу верност Црвеној звезди обавезао се и Ненад Гаврић.

Фудбалер који је рођен 12. децембра 1991. године, последње две сезоне провео је у Напретку из Крушевца, а игра на више позиција у везном реду.

"Веома сам задовољан што каријеру настављам у клубу као што је Црвена звезда. Сваки фудбалер сања да заигра за клуб оваквог реномеа, и са оваквим навијачима. Радујем се и што ћу наставити сарадњу са Ненадом Лалатовићем. Једва чекам да почнем са тренинзима", у једном даху је рекао Гаврић.

Фудбалери Звезде тренирају у Београду до 5. јула, када ће припреме за наредну сезону наставити у Словенији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво