Петковић потврдио: Идем у Спортинг!

После вишенедељних најава, трансфер Марка Петковића у португалски Спортинг сада је ствар формалности. "Ускоро ће све бити завршено", рекао је Петковић за "Аболу".

Оно што се већ дуже време најављује у српској спортској штампи, ускоро ће се и догодити - Марка Петковића само формалности деле од преласка у Спортинг.

Млади репрезентативац Србије је договорио детаље трансфера у португалски клуб, који је раније постигао договор са шампионом Србије -Црвеном звездом.

Петковић је ову информацију потврдио у изјави за португалске медије, истиче да ће у наредним данима трансфер бити и формално потврђен.

"Ускоро ћемо све завршити. Изузетно сам срећан због прилике да представљам клуб клуб какав је Спортинг и да заиграм у Лиги шампиона", рекао је он.

"Спортинг је заиста велики корак напред у мојој каријери.", закључио је у изјави за 'Аболу' млади фудбалер Црвене звезде.

Иначе, капитен младе репрезентације Србије је за кратко време прошао пут од ОФК Београда до Црвене звезде и сада великог и славног португалског тима.

Он ће се у Лисабону за своје место у дефанзиви борити са Седриком Соаресом, који је одлучио да остане у клубу и поред великог интересовања иностраних клубова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво