Читај ми!

Крај снова о титули?

Наде да ће Ливерпул коначно доћи до титуле шампиона угашене су за свега 11 минута на Селхурст парку. Иако је Ливерпул до 79. минута водио са 3:0, Кристал палас је стигао до ремија који је сервирао Манчестер ситију "пехар на тацни".

Иако Ливерпул и даље има шансу да освоји титулу у Премијер лиги, мале су шансе да Манчестер сити неће прихватити поклон "црвених" и зграбити пехар намењен нејбољој екипи у Енглеској.

Ливерпул је, у претпоследњој утакмици, играо нерешено са Кристал паласом (3:3) у Лондону.

"Црвени" су против тима Тонија Пјулиса водили са 3:0 до 79. минута игре. Прво је Џо Ален довео Ливерпул у вођство, а затим су били прецизни Луис Суарез и Данијел Стариџ.

Ипак, домаћи тим се није предавао, па је прво на 3:1 смањио Дилејни, да би са два гола, у 81. и 88. минуту, изједначење донео резервиста Гејл.

Након последњег звиждука Марка Клатенбурга, фудбалери Ливерпула су попадали на земљу, а најтеже је било Луису Суарезу, који је сузе сакрио дресом. Покушао је да га утеши капитен Стивен Џерард, који се и сам борио са емоцијама. 

Тим ремијем Ливерпул је олакшао посао "грађанима", којима су сада довољна четири бода из два преостала меча, које играју против Астон виле и Вест Хема. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара