Читај ми!

Манчини: Ако може Венгер...

Роберто Манчини се не брине много за будућност у Галатасарају, а поводом лоших резултата екипе Италијан "се вади" на Арсена Венгера. Арсенал није узео титулу девет година, па навијачи не нападају тренера због неуспеха, изјавио је Манчини и додао да је у турски клуб дошао како би радио "на пројекту на дуже стазе".

Галатасарају не цветају руже у турском шампионату, а екипа Роберта Манчинија елиминисана је у осмини финала Лиге шампиона. Ипак, италијанског стручњака као да не погађају реакције навијача.

"Могу да одем колико данас, или сутра, за мене то није проблем. Постоје навијачи који желе да дам оставку. Поштујем њихово мишљење, али надам се да и они поштују моје. Не желим да доживљавам понижења. Прихватио сам понуду Галатасараја да радим на пројекту на дуже стазе. Екипа се не прави за четири месеца. Знао сам да ће бити тешко, али без помоћи нема лепе будућности. Лако је спаковати се и отићи. Арсенал није узео титулу девет година, па навијачи не нападају тренера због неуспеха", изјавио је Манчини.

Можда и највећи турски клуб тренутно се налази на трећем месту на табели турског шампионата и заостаје осам бодова за водећим Фенербахчеом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара