Читај ми!

Ибра од данас и у вашем сандучету!

Шведска је пустила у продају сет поштанских маркица са ликом Златана Ибрахимовића. Помама у Француској, један купац поручио 1.500 пакета за своје француске пријатеље.

Шведска пошта пустила је данас у продају сет марака с ликом познатог фудбалског репрезентативца Златана Ибрахимовића, нападача Пари Сен Жермена, што су фанови и колекционари одушевљено дочекали.

"Французи су посебно заинтересовани, реч је о великом Златану", рекла је званичница Поште Брит-Ингер Хане.

Она је додала да је један купац поручио 1.500 пакета за своје француске пријатеље.

Од пет марака с његовим ликом три су са пријатељске утакмице Шведске и Енглеске у "Френдс арени" у предграђу Стокхолма 14. новембра 2012, када је шведски репрезентативац дао четири гола.

"Златан има јединствену позицију на терену, и међу својим обожаваоцима и сада такође на маркама", додала је Ханеова.

Ибракадабра је изјавио у новембру, када је објављено да ће се издати марке са његовим ликом, да је "велика част што ће бити на њима". Он је шаљиво рекао да само добија рачуне који ретко имају лепе марке и да ће се сада то можда променити.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара