Читај ми!

Пеп: Нисам ни сањао да ће бити овако...

На почетку сезоне надао сам се да ће све бити добро, али никад нисам ни помислио да ће бити овако добро, рекао је Пеп Гвардиола, након што је Бајерн обезбедио титулу у Немачкој седам кола пре краја првенства.

Тренер Бајерна из Минхена Пеп Гвардиола тврди да, када је преузимао тим, није веровао да може бити бољи него прошле сезоне.

Бајерн је синоћ освојио титулу у Бундеслиги, седам кола пре краја немачког првенства. Баварци су у Берлину савладали Херту са 3:1 и тако стекли недостижних 25 бодова предности у односу на другопласирану Борусију Дортмунд.

"Задовољан сам што смо освојили титулу. Још једна титула за клуб и то је важно. Имали смо сјајну сезону и сада ћемо да уживамо. Ако погледате како су момци радили с Јупом Хајнкесом прошле сезоне... Сада су још бољи, а то је резултат напорног рада. На почетку сезоне увек се надаш да ће све бити добро, али никад нисам ни помислио да ће бити овако добро", рекао је Гвардиола немачким медијима.

Некадашњи тренер Барселоне подсетио је да је Бајерн имао доста проблема на почетку сезоне, али је побеђивао због индивидуалног квалитета играча.

"Имали смо доста проблема с повредама. Нисмо били на добром нивоу тада, али смо били бољи из дана у дан", додао је Гвардиола.

Бајерн је прошле сезоне освојио титуле у Бундеслиги, Купу Немачке и Лиги шампиона. Сада је на правом путу да понови исто, пошто је у националном купу стигао по полуфинала, а у Лиги шампиона до четвртфинала.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара