Тончев: Дауда не иде без милион евра

Потпредседник Црвене звезде Ивица Тончев каже да ће клуб продати Абиолу Дауду, али не испод милион евра. Преговори за повратак Луковића иу у добром правцу, тврди Тончев.

Потпредседник Црвене звезде Ивица Тончев каже да ће клуб можда испод цене продати фудбалера Абиолу Дауду, али да ће и тако зарадити.

Тончев и још један потпредседник Звезде Небојша Човић изашли су раније са састанка Управног одбора, који и даље траје, а испред су их сачекали новинари.

"Дауду нећемо продати испод милион евра, али у неким варијантама бисмо могли да га дамо за 800.000 евра. Пошто смо га довели за џабе, зарадићемо, а сигурно ћемо довести замену за њега", рекао је Тончев за Дауду, за којег је заинтересован Генчлербирлиги из Анкаре.

Звезда покушава да у своје редове врати Александра Луковића из Санкт Петербурга, а Тончев је рекао да "то иде у добром правцу".

"На УО се разговарало и разговара се о томе ко од играча треба да оде, ко да остане, а ко треба да иде на позајмицу...Што се тиче финансија, оне су основни проблем ове државе, а ко има основ да нас тужи, нека нас тужи", рекао је Тончев, и додао да ће Звезда смањити број фудбалера и да ће их на пролеће имати 25.

Спортски директор Црвене звезде Зоран Стојадиновић рекао је он и тренер Славиша Стојановић нису били тема састанка Управног одбора.

"Спортски директор и тренер нису били тема УО, већ актуелна питања. Што се тиче понуда, разматраћемо ако дође нека добра, али за сада их нема", рекао је Стојадиновић новинарима испред стадиона.

Он је објаснио да ће клуб у прелазном року довести само двојицу штопера и да је тренер Славиша Стојановић рекао кога би волео.

"Тренер нам је дао имена. Доћи ће само два штопера", рекао је Стојадиновић, али није желео да открије о коме се ради.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара