Читај ми!

Луковић би на Маракану, пита се и Зенит

Бивши репрезентативац Србије и члан Зенита из Санкт Петербурга Александар Луковић допутовао је у понедељак у Београд и врло је могуће да ће од ове зиме поново обући Звездин, црвено-бели дрес, који је већ носио у периоду од 2002. до 2006. године.

Александар Луковић је допутово у понедељак у Београд и директно са аеродрома се упутио на Маракану и разговоре са председником Драганом Џајићем. Да ли је повратак близу, сазнаћемо наредних дана.

Упитан на аеродрому да ли је његов повртак у Црвену звезду "готова ствар", Луковић је одговорио:

"Не знам, идем данас (понедељак) код председника Џајића да причамо о свему, али дуг је пут до договора", рекао је бивши репрезентативац и фудбалер Зенита из Санкт Петербурга, који се налази на шест месеци од истека уговора са руским клубом.

"Договор није баш толико близу као што се прича, дошао сам да разговарам. Као што је и председник рекао, није све до мене, треба да се да договорим са Зенитом. Међутим, моја жеља није спорна. Пут до реализације није тако лак као што изгледа. Имам још шест месеци до краја уговора са Зенитом. Очекујем да ми председник каже шта су причали са људима из 'Гаспрома'. Да сам слободан, било би другачије", рекао је Луковић.

Луковић је истакао и да није причао са људима из Зенита, јер је отишао из руског града пре четири-пет дана.

"Очекујем да ме и они позову", каже Луковић.

На питање да ли је у контакту са неким фудбалером/има из Црвене звезде, одговорио је да се редовно чује са Милошем Нинковићем.

"Чујем се редовно са Нинетом. Последњих шест месеци у сталном смо контакту и волео бих да играмо заједно. Данас у току дана биће разговора. Понављам, очекујем да се све заврши. Али да не журимо, и пре сам био близу па се изјаловило. У наредних 10-15 дана све ће се знати", рекао је искусни дефанзивац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара