Ливерпул прегазио Тотенхем, Јунајтед победио Вилу

Ливерпул је победио Тотенхем са 5:0 и тако нанео други дебакл "певцима" у само пар недеља. Манчестер јунајтед успео је да дође до седме победе у Премијер лиги. Изабраници оспораваног Дејвида Мојса постигли су три гола против Астон Виле у Бирмингему. Меч су обележили повратак Дарена Флечера на терен, након једногодишње паузе, али и потез Патриса Евре, који неодољиво подсећа на онај Зорана Бате Мирковића на Максимиру пре скоро 15 година.

Фудбалери Ливерпула победили су на гостовању Тотенхем са 5:0 у 16. колу енглеског првенства.

Луис Суарес је у 18. минуту довео Ливерпул у вођство, а на 2:0 је у 40. повисио Џордан Хендерсон.

Фудбалер Тотенхема Паулињо искључен је у 63. минуту због неопрезног старта управо над Суаресом.

Џон Фланаган је својим првим голом у дресу Ливерпула донео гостима три гола предности, Суарес је у 84. својим другим поготком на мечу повисио на 4:0, а коначних 5:0 поставио је Рахим Стерлинг у 89.

Манчестер јунајтед је у Бирмингему победио Астон Вилу са 3:0. Победник овог меча 16. кола Премијер лиге практично је решен за само 18 минута.

Голом Данија Велбека, Јунајтед је повео већ у 15. минуту, а исти играч је дуплирао предност три минута касније.

Коначан резултат, 3:0, поставио је Том Клеверли у 52. минуту.

Поред победе и нова три бода за екипу Дејвида Мојса, овај меч је обележио повратак на терен Дарена Флечера после годину дана паузе. У игру је ушао у 70. минуту, уместо Рајана Гигса.

Јунајтед је овом победом, седмом од почетка првенства, напредовао за једно место на табели Премијер лиге и сада је осми са 25 бодова, док је Астон Вила на 11. месту, са 19 бодова.

У другом мечу који је био на програму од 14.30 часова, Норич и Свонси одиграли су 1:1.

Свонси је повео голом Нејтана Дајера у 12. минуту, а изједначио је Гари Хупер у судијској надокади на крају првог полувремена.

Свонси је сада на 10. месту табеле, са 20 бодова, док је Норич 14. са два бода мање.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара