Читај ми!

Може, може, све може...!

Челници Ден Боша, холандског прволигаша, имали састанак са лажним шеицима. Како би добила новац, управа клуба била спремна на све - смену тренера, промену назива и имена клуба, забрану играња хомосексуално опредељеним играчима, забрану точења алкохола на стадиону, али и одвајање улаза за мушкарце и жене...

Холандска емисија "PowNews" направила је мали експеримент под радним насловом "Шта све нудите уз клуб ако вам донесемо паре". У ту сврху, послати су лажни шеици на преговоре са челним људима Ден Боша. Скривена камера снимала је цео разговор.

Изузетно услужни људи из клуба били су више него одушевљени понудом "богатих шеика" да преузму клуб. Ипак, морали би да пристану на одређене услове.

Од неких "ситница", као што је проширење стадиона, стигло се и до озбиљнијих тема као што су смена тренера, промена боја и имена клуба... Управа је на све пристала.

"Шеици" се ту нису зауставили, већ су тражили и да се забрани хомосексуалцима да играју за клуб, да се забрани точење алкохола на стадиону, као и да се на стадиону направе одвојени улази за мушкарце и жене. Погађате, челници клуба су пристали и на то...

Тешко је уопште замислити шта би се тек десило када би неки шеик, прави или лажни, преговарао са клубовима у Србији.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара