Читај ми!

Николић: Шансе на Маракaни су подједнаке

Тренер фудбалера Војводине Марко Николић рекао је да није лако победити Црвену звезду у Београду, да предстојећа утакмица две квалитетне екипе у четвртфиналу Купа Србије има нову причу у односу на претходне дуеле и додао да су шансе, према његовом мишљењу, подједнаке.

Екипа Војводине као гост игра са Црвеном звездом на Маракани у дуелу четвртфинала Купа, а тренер Новосађана Марко Николић очекује одличну утакмицу два добра тима.

"Много желимо победу против Звезде на њеном стадиону, а то није нимало лако учинити. Имамо лошу традицију против њих у Купу, за разлику од првенства. То све нема велики значај јер су то потпуно другачији тимови и ова утакмица носи нову причу", рекао је Николић на конференцији за новинаре у Новом Саду.

Николић је оценио да екипе имају подједнаке шансе да прођу у полуфинале Купа.

"Састаће се два добра и квалитетна тима, а у оваквим утакмицама одлучују ситнице или инспирација неког појединца. Једва чекам да почне, то су утакмице у којима се постаје прави играч, у којима се рађају нови хероји. Судариће се два добра тима, па нек победи ко буде био бољи", казао је Николић.

Он је посебно истакао офанзивну линију Црвене звезде, која ту има "изражен квалитет".

"Потребно је да моји играчи буду на горњој граници могућности, беспрекорно мотивисани, у шта не сумњам, али да буду и концентрисани", додао је тренер новосадске екипе.

Звезда и Војводина ће се за викенд састати и у Супер лиги Србије, такође на Маракани

"Ове две утакмице изазивају велику пажњу јавности и потпуно су различитог карактера. У првенству губитак бодова не мора да буде толико драматичан, док у Купу нема поправног", рекао је Николић.

Фудбалер Војводине Петар Шкулетић рекао је да се нада пласману у полуфинале Купа.

"Звезда је тежак противник. То је озбиљна екипа са искусним играчима, али ми дуго не знамо за пораз од њих и надам се да ћемо наставити ту традицију", рекао је Шкулетић.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине играће се сутра од 17 часова у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара