Читај ми!

Војводини бод на Чаиру

Раднички и Војводина одиграли нерешено (1:1) у заосталом мечу шестог кола Суперлиге Србије. "Лале" су на четвртом месту на табели са 13 бодова, колико има и Црвена звезда, Раднички пети са бодом мање.

Фудбалери Радничког и Војводине одиграли су данас нерешено 1:1, у одложеној утакмици шестог кола Суперлиге Србије.

Гол за Раднички постига је Душан Коларевић у 21. минуту, док је стрелац за Војводину био Андрија Калуђеровић у 54. минуту.

Војводина је имала прилику да изједначи и пре поготка Калуђеровића, али је голман Радничког Александар Кешић одбранио пенал који је шутирао Стојан Врањеш у финишу првог полувремена.

Новосадска екипа је четврта на првенственој табели после седам утакмица са 13 бодова, колико има и Црвена звезда, док је Раднички пети са бодом мање.

Дуел Радничког и Војводине требало је да буде одигран 21. септембра, али је одложен због прославе годишњице Миланског едикта на стадиону Чаир у Нишу.

Николић: Промашени пенали нас коштају првог места

"Добра ствар је да смо остали једини непоражени тим у лиги, а лоша је што не користимо пенале, имамо два промашена, против Доњег Срема и Радничког, то нас кошта четири бода са којима бисмо били први на табели", рекао је Николић.

Николић је рекао да је Раднички био борбенији на почетку утакмице и да је његова екипа "почела да игра" после примљеног гола.

"Без потцењивања Радничког, дали смо им један гол форе. Доста је тешко било вратити се, дати два гола, али били смо добри. Раднички је на старту био борбенији, агресивнији, постигао гол... После тога смо почели да играмо, промашили пенал, а у другом полувремену погодили пречку и имали још две-три стопостотне шансе", казао је тренер Војводине.
Николић је рекао да се његова екипа сада фокусира само на предстојећу утакмицу са Радом, у осмом првенственом колу.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара