Читај ми!

“Модри“ принудно приземљени

Експедиција Динама принудно слетела у Љубљану због квара на авиону, слетање било успешно. Серија кварова на летелицама из Хрватске наставила се овим летом. Убрзо након што је авион полетео са Плеса према Бугарској на утакмицу с Лудогорецом морао је да буде приземљен.

Према првим информацијама, ради се о техничком квару на летелици словенске компаније Адрија ервејз, срећом слетање је било успешно. Експедиција Динама би ускоро требало да настави пут према Софији.

Занимљиво, Динамо се на својој службеној страници управо јуче присетио замало избегнуте трагедије из 1979. године када је авион с "модром" екипом присилно слетео на нос. Тог дана на писти римскога аеродрома Динамо је проживео готово идентичну судбину као авион Кроација ерлајнса прошлог петка у Цириху.

Динамо је летео за Рим одакле је требало да настави аутобусом до Перуђе на сусрет 1. кола Купа УЕФА, када је дошло до проблема с предњим точковима, али пилоти су успели да сигурно приземље авион.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара