Читај ми!

Левандовски баш тражен

Роберт Левандовски изјавио да је у последњих годину дана одбио понуде Манчестер јунајтеда, Челсија и Реал Мадрида. Пољак се прославио у полуфиналу Лиге шампиона постигавши четири поготка "краљевском клубу". Мурињо смс поруком тражио од нападача Дортмунда да му се стави на располагање.

Фудбалер Борусије из Дортмунда Роберт Левандовски рекао је данас да је у последњих годину дана одбио понуде Манчестер јунајтеда, Челсија и Реал Мадрида.

Левандовски је прошле сезоне био један од најбољих играча Борусије из Дортмунда, која је стигла до финала Лиге шампиона, а истакао се након што је постигао четири гола против Реал Мадрида, у полуфиналу најелитнијег европског такмичења.

Пољски фудбалер открио је да му је после те утакмице тадашњи тренер Реал Мадрида Жозе Мурињо послао смс поруку у којој га је позвао да му се прикључи у ком год клубу да ради после Реала. Мурињо је овог лета преузео Челси.

"Тачно је, али не бих желео много о томе да причам, то су приватне ствари и не желим да се то преувеличава. Разговарали смо и раније. Имам његов број, а велики је комплимент за мене што ми је тако успешан тренер послао смс. Увек је лепо разговарати са њим, али нисам се први пут нашао у таквој ситуацији", рекао је Левандовски, пренели су немачки медији.

Он је додао и да су бивши тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон и председник Реал Мадрида покушали да га доведу у своје клубове.

"Повлачење Алекса Фергусона није утицало на моју одлуку да не дођем у Енглеску. Причали смо пре годину дана, тада није било право време. Знао сам да ћу морати да постигнем велики резултат са Борусијом пре него што одем у други клуб", рекао је он.

Левандовски је рекао да је са Пересом разговарао после полуфиналне утакмице Лиге шампиона.

"Разговарали смо у канцеларији у близини свлачионице на Сантјаго Бернабеу, одмах после утакмице. Нисам одбио, углавном сам слушао господина Переса", рекао је Левандовски.

Левандовски је овог лета тражио од управе клуба да га пусти да пређе у Бајерн из Минхена, али му то није дозвољено. Недавно је изјавио да је решио несугласице са челницима клуба и да ће остати до краја сезоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара