Читај ми!

Саркастични Мурињо

Менаџер фудбалера Челсија Жозе Мурињо рекао је да је његова екипа на "ружан" начин дошла до победе над Астон Вилом, али је признао да су му недостајали такви мечеви. Челси је синоћ уз много муке савладао Астон Вилу са 2:1, а победоносни гол за "плавце" дао је Бранислав Ивановић.

У финишу утакмице свима је било очигледно да су фудбалери Астон Виле оштећени су за пенал у судијској надокнади времена а „Посебни " је то прокоментарисао на себи својствен начин.

"Док сам водио Реал, на Бернабеу смо сваки меч добијали без већих проблема. Недостајало ми је ово што смо видели вечерас, то је Премијер лига, то је тежак посао", казао је Мурињо енглеским медијима.

Португалски стручњак признао је да је његова екипа имала и среће синоћ на Стамфорд Бриџу.

"Можда је Вила заслужила бод на крају. Имају свој стил игре и сјајног нападача Бентекеа. Добри су у контранападима, али понекад и умеју да направе утакмицу ружном. Међутим, и такве мечеве морате да добијете", закључио је Мурињо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара