Читај ми!

Звезда испуцала све кредите

Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је да његова екипа, након елиминације из Европе и пораза од Јавора на старту Суперлиге, нема више права на кикс због чега је победа једина опција у суботу на мечу другог кола са Јагодином.

"Наша очекивања су јасна, ми смо у Ивањици испуцали свој кредит за ову јесен и зато немамо избора. Уз све поштовање према Јагодини, која је добра екипа, ништа друго осим победе не долази у обзир", рекао је Стојановић на конференцији за новинаре на Маракани.

Он је додао да је Никола Мијаиловић јуче одрадио први тренинг после повреде и да ће са њим разговарати да ли може да игра против Јагодине.

Утакмица између Црвене звезде и Јагодине игра се сутра од 18 сати у Београду. Из Звезде је јуче најављено да ће меч почети са пет минута закашњења, у знак протеста против председника Фудбалског савеза Србије Томислава Караџића.

Стојановић је рекао да је Никола Мијаиловић у четвртак обавио први тренинг после паузе због повреде, док су остали проблеми са новим играчима везани за сертификате.

"Ако сертификати не стигну у току дана играћемо са саставом којим располажемо", навео је он.

"Тешко је, када нам овако стижу појачања, да припремимо игру, али таква је ситуација да морамо да реагујемо што адекватније. Није лако, али не сме да долази до тога да због грешака губимо бодове", рекао је Стојановић.

 Звездин тренер рекао је да је Јагодина свој квалитет показала у утакмицама у којима је елиминисана од руског Рубина, у квалифкацијама за Лигу Европе.

"Јагодина је добро балансиран и вођен тим, а екипа је показала квалитет против Рубина. У утакмицу улазимо са великим поштовањем, али знамо шта нам је циљ", рекао је он.

Стојановић је казао да његови фудбалери добро раде на тренинзима током недеље, али да то ништа не вреди ако тај рад не покажу на утакмици.

"Хоћу да играчи озбиљно схвате ситуацију и у каквом клубу раде. Они добро тренирају и дисциплиновани су на тренинзима, али огледало нашег рада је утакмица и тада треба све да покажемо", рекао је он.

Десни бек црвено-белих Марко Вешовић рекао је да његова екипа више нема право на грешку.

"Немамо право на кикс, сви смо схватили озбиљност ситуације и време је да после лошег почетка упишемо три бода против неугодног ривала", рекао је Вешовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара