На Маракану по искупљење

Екипа Јагодине је, неочекивано, поражена на свпом терену од повратника у елитно друштво, екипе Напретка, и сада јој не преостаје ништа друго него да флеке вади у наредном колу. Чињеница да је у другом колу противник Црвена звезда не утиче превише на изабранике тренера Младена Додића.

Тренер Јагодине Младен Додић рекао је да очекује изузетно тешку утакмицу против Црвене звезде у другом колу Супер лиге Србије, као и да ће његова екипа из контранапада покушати да постигне гол.

"Биће изузетно тешко јер су и Јагодина и Звезда поразом започели шампионат па, осим стандардног притиска на таквим утакмицама, постоји и додатни притисак због пораза у првом колу", рекао је Додић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Јагодине у суботу од 18 сати у Београду играју против Црвене звезде, утакмицу другог кола Супер лиге Србије. Јагодина је у првом колу на свом терену изгубила од Напретка са 0:2, док је Звезда у Ивањици изгубила од Јавора са 2:4.

Додић је додао да Црвена Звезда жели да се искупи за пораз, због чега је доведела два нападача, Ифеанија Оњила и Драгана Мрђу.

"У том нападачком делу имају чак и вишак решења за разлику од одбрамбене линије. На нама је да зауставимо те нападаче, да одиграмо много боље у дефанзиви и да из контри и полуконтри покушамо да будемо конкретни и на тај начин дођемо до гола и резултата", рекао је Додић.

Он је рекао да очекује да ће Јагодина пружити бољу партију него у првом колу, јер ће тим бити јачи за неколико играча који су недостајали у мечу против Напретка.

"Мислим на (Александра) Живановића који је продужио уговор, на Предрага Ранђеловића који је дошао из скопског Вардара, на опорављеног, али за сада још недовољно спремног (Горана) Гогића и на (Мухамеда) Ел Монира који је имао обавезе у репрезентацији. Очекујем да много боље играмо, иако неће бити ни мало лако", рекао је он.

Тренер освајача Купа Србије сматра да су најопаснији играчи Звезде Оњило и Мрђа, али да очекује да његова екипа пружи максимум.

"Мотив играчима када се игра против Звезде никада није потребан. Очекујем да пружимо максимум јер то нисмо успели у првом колу. Циљ Јагодине је да увек да свој максимум јер онда увек можете бити задовољни резултатом, па макар понекад био и негативан", рекао је Додић.

Фудбалер Јагодине Душко Дукић рекао је да је екипа протекле недеље много радила и трудила се да заборави пораз од Напретка и да се нада позитивном резултату.

"Сви смо концентрисани само на Црвену звезду. Идемо на Маракану да се надигравамо, дамо све од себе и надамо се позитивном резултату", рекао је Дукић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара