Истрага у току, "вечити" неми

Челни људи два највећа српска клуба, Црвене звезде и Партизана, нису били спремни да прокоментаришу истрагу која се води поводом наводних финансијских малверзација. У оквиру две паралелне истраге, до сада су, између осталих, испитани и Топлица Спасојевић, Жарко Зечевић, Иван Аџић, Ђорђе Стефановић, Павле Нинков, Анрија Клеут, Ненад Ковачевић...

Најтрофејнији српски клубови, Црвена звезда и Партизан, и национални фудбалски савез, за сада, немају коментар на писање медија о полицијској истрази која се бави наводним малверзацијама приликом трансфера играча и изградње Куће фудбала у Старој Пазови.

Председник ФСС Томислав Караџић, који се тренутно налази на одмору у Црној Гори, био је недоступан за коментар, као и генерални секретар Зоран Лаковић.

Према наводима медија, воде се две паралелне истраге у којима се проверава пословање ФСС и "вечитих" београдских ривала због сумњивих трансфера у којима је наводно нестало око 50 милиона евра.

Потпредседник Црвене звезде Небојша Човић није желео да прича о наводима медија, док први човек клуба Драган Џајић није одговарао на позиве.

"Немам никакав коментар, не бавим се тиме", кратко је рекао Човић.

У табору другог "вечитог" ривала такође није било расположених за разговор о овој теми, а на позиве нису одговарали председник Драган Ђурић и генерални секретар Дарко Грубор.

Истражни органи наводно су већ саслушали поједине бивше играче и челнике клубова. Међу саслушанима су и Топлица Спасојевић, некадашњи председник Звезде и Жарко Зечевић, некадашњи генерални секретар Партизана, као и Зоран Дамјановић и Ђорђе Стефановић, бивши функционери црвено-белих.

У својству грађанина до сада су саслушани Иван Аџић, Бобан Петковић, Дејан Рамбо Петковић, Андрија Клеут, Горан Васиљевић, Павле Нинков, Ненад Ковачевић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво