Читај ми!

Михајловић: Стара прича...

Играли смо са трећим на свету, али та разлика се није приметила, нису нас надиграли, каже Синиша Михајловић. Видела се наша стара бољка - неефикасност. Ако не даш гол, не можеш да победиш, рекао је селектор "орлова".

Селектор Србије Синиша Михајловић похвалио је своје играче после пораза од Колумбије, и рекао да напад мора ускоро да проради. 

"Стара прича, исто као у досадашњим квалификацијама где нас нико није надиграо. Играли смо са трећим на свету, али та разлика се није приметила. Видела се наша стара бољка из мечева са Белгијом и Хрватском, где смо створили 12-13 шанси, а дали један гол из слободног удараца. Ако не даш гол, не можеш да победиш, само ми је жао због момака, јер ево већ годину дана губимо утакмице које нисмо заслужили да изгубимо", рекао је Михајловић на конференцији за медије после утакмице.

Он је изразио наду да ће се све то променити у будућности када млади нападачи српског тима сазру и стекну неопходно искуство.

"Шта је рессење? Да наши нападачи сазру што пре, да буду мирнији пред голом и да се мало, као се то каже, отвори. Нисмо клуб да можемо да купимо неког, ове момке имамо на располагању, они су наша перспектива и, као за све у животу, потребно је мало времена" нагласио је Михајловић.

Селектор је навео да Србија ниједног тренутка није била слабији ривал на терену, напротив, у већем делу меча играла је боље.

"Ми смо стварали шансе из изграђених акција, а они су дошли до гола случајно, после неспретне реакције Суботића. Говорио сам играчима да четири одбрамбена и три везна морају да буду густи, да не сме да прође лопта и да уколико треба да се деси шанса то буде из центаршута. Нажалост, прошла је, Рајковић је сјајно одбранио први шут, а онда нисмо имали среће. Моззда се плаћа данак неискуству, али уверен сам да ће све доћи на своје, видим да на свакој утакмици има померања напред. Надам се да ће нам то једном почети да се враћа, можда већ против Хрватске", закључио је Михајловић.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво