Читај ми!

Са Вошом у Лигу Европе

Нова аквизиција Војводине Симон Вукчевић нада се да ће помоћи Новосађанима да се домогну групне фазе Лиге Европе. Вукчевиић би могао да дебитује већ следеће недеље против Вождовца.

Нови фудбалер Војводине Симон Вукчевић рекао је данас да верује да ће помоћи новосадској екипи да се пласира у групну фазу такмичења у Лиги Европе. Црногорски репрезентативац у Војводину је дошао из украјинске екипе Карпати.

"Желео сам пре свега да играм јер се у Карпатима баш и нисам наиграо фудбала. Чекао сам понуде које ме нису задовољиле, а онда се појавила Војводина и мој велики пријатељ Матеја Кежман. Прихватио сам његов позив без размишљања и надам се да ће овај одличан тим уз моју помоћ стићи до групне фазе Лиге Европе", казао је Вукчевић на конференцији за новинаре.

Он је са новосадским суперлигашем потписао уговор на годину дана. Пре Карпата, црногорски фудбалер играо је у Партизану, руском Сатурну, португалском Спортингу и енглеском Блекбурну.

Вукчевић би у дресу Војводине могао да дебитује следећег викенда на мечу против Вождовца у другом колу Суперлиге. У дресу селекције Црне Горе овај фудбалер до сада је одиграо 42 меча и постигао два гола.

Екипа Војводине у баражу за пласман у Лигу Европе играће са молдавским Шерифом.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара