Читај ми!

Милијаш: Осећам се лоше

Промашени једанаестерац, довољно за непроспавану ноћ и можда најтеже тренутке у каријери Ненада Милијаша. "Жао ми је што је Звезда испала, све ми је јако тешко пало. Ја сам са једне стране кривац, нисам успео да постигнем гол из пенала", рекао је Звездин капитен.

Капитен фудбалера Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да му је јако тешко пало што су му навијачи звиждали после промашеног пенала против Черномореца, као и то што је његова екипа елиминисана из квалификација за Лигу Европе.

"Свако ко плати карту има право да коментарише утакмицу како жели. Моје је да тренирам, радим и играм што је боље могуће... Прошлу годину сам одиграо добро, ова је нова, нешто нисам урадио како треба, а да ли сам крив само ја, не знам. И даље се лоше осећам због тога", рекао је Милијаш новинарима дан после утакмице у Београду.

Милијаш у судијској надокнади првог полувремена реванш сусрета није успео да реализује пенал, после чега су му навијачи са западне трибине Звездиног стадиона звиждали и викали "Милијаш напоље".

"Жао ми је што је Звезда испала, све ми је јако тешко пало. Борили смо се у првом полувремену да постигнемо голове, нисмо успели. Ја сам са једне стране кривац, нисам успео да постигнем гол из пенала. Тешко ми је пало, то је први пенал који сам промашио у Звезди. У каријери сам промашио један у Енглеској", казао је Милијаш. Њему је једанаестерац одбранио голман Черномореца Дмитро Безотосни, а новинаре је занимало да ли би сада другачије шутирао.

"Нема ту правила, шутирао сам по земљи и полувисоко. Сада када бих вратио време шутнуо бих горе, али нисам, мислио сам да је доле боље. Погрешио сам, али свакоме се деси...", навео је капитен Звезде.

Фудбалер црвено-белих Милош Нинковић је после утакмице рекао да би му сигурно био најгори тренутак у каријери да је доживео оно што и Милијаш после промашеног пенала.

"Мислим да имам подршку и клуба и саиграча и свака њихова изјава која је на мојој страни ми много значи", рекао је Милијаш.

Он је на полувремену замењен, за шта је рекао да је одлука тренера Славише Стојановића.

"Нисам помислио да изађем, а тек када бих изашао и кренуо да играм, видео бих да ли сам био спреман или нисам. Нисам се уплашио и пао толико, имам већ довољно искуства и мислио сам да могу да играм. Не мислим да сам претерано лоше играо у првом полувремену, али су сви очекивали сигуран гол код пенала, а ја сам својим пеналима заслужио да сви то очекују и нормално је да се некад промаши, можда је био најгори тренутак за то", рекао је Звездин капитен.

На питање да ли ће бити спреман за недељну утакмицу против Јавора у првом колу Суперлиге Милијаш је рекао: "Мислим да сам спреман за Јавор, морам да се окренем новој утакмици. Тренер ће одлућити да ли ја треба да играм или не". Упитан да ли може да се деси да напусти Звезду, Милијаш је казао да није размишљао о томе.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара