Читај ми!

Николић задовољан и опрезан

Тренер фудбалера Војводине Марко Николић рекао је да је његова екипа на данашњем жребу извукла најлакшег противника од могућих у баражу за Лигу Европе, али да оба тима имају подједнаке шансе за пласман. Николић је навео да добро познаје молдавску екипу у којој играју и наши интернационалци.

"Ми смо остварили велики успех самом победом и елиминацијом Бурсаспора. Сада смо добили објективно најлакшег противника од ових пет које смо могли да извучемо, али опет су шансе пола-пола", рекао је Николић агенцији Бета.

Војводина је у трећем колу квалификација, после 2:2 у првој утакмици, у реваншу у гостима убедљиво победила турски Бурсаспор и прошла у плеј-оф, док је Шериф са укупних 4:0 елиминисан од Динама из Загреба у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.

"Неопходно је да задржимо мир и скормност, пошто имамо прво утакмицу са Доњим Сремом и Вождовцем у Супер лиги и само тако можемо да пробамо да пласманом у групну фазу Лиге Европе направимо историјски резултат за клуб", казао је Николић.

Он је навео да добро познаје молдавску екипу.

"Стицајем околности познајем Шериф доста добро, гледао сам их и против Динама из Загреба недавно у квалификацијама за Лигу шампиона. Јако су добар и квалитетан тим. Мој некадашњи играч из Рада МаркоСтанојевић им је капитен, ту је и Каду, као и Марсело из Баната", навео је тренер новосадског клуба.

Николић је рекао да његови фудбалери морају да поштују Шериф колико су поштовали и Бурсу у прошлој рунди.

"Добри су, квалитетни, редовни су учесници квалификација за Лигу шампиона, повремено су и у групној фази Лиге Европе. Мораћемо да их поштујемо ништа мање него што смо Бурсу и из нормалног приступа имаћемо своју шансу", рекао је Николић.

Војводина ће у првој утакмици дочекати Шериф 22. августа, док ће се реванш играти недељу дана касније у Тираспољу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара