Суарез остаје у Ливерпулу

Власник Ливерпула Џон Хенри рекао је данас да не планира ни по коју цену да прода Луиса Суареза, иако је уругвајски нападач изразио жељу да напусти клуб и пређе у Арсенал. Суареза није у првом тиму "због недостатка поштовање према клубу" а до сада је у Ливерпула одиграо 44 утакмице и постигао 30 голова.

Суарез не жели да остане у Ливерпулу јер славни енглески клуб ове сезоне неће играти у Европи, а интересовање за њега показао је лондонски Арсенал, који је спреман да издвоји 40 милиона фунти за трансфер и такмичиће се у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Нећемо продати Луиса. Ове године нисмо у Европи, већ дуже време не играмо у Лиги шампиона, иако је Ливерпулу место у том такмичењу. Ипак, сулудо би било продати ривалу таквог играча. Нећемо га продавати ни страним клубовима, јер немамо времена да пронађемо адекватну замену. Ово су фудбалски разлози и немају везе са финансијама", рекао је Хенри за енглеске медије.

На наговор бившег играча Ливерпула Џејмија Карагера, менаџер Брендан Роџерс одлучио је да одстрани Суареза из првог тима, "због недостатка поштовање према клубу".

"Менаџер је узнемирен и требало би, навијачи такође, али нама је Суарез потребан. Надам се да ће ова ситуација ускроро проћи", додао је Хенри.

Урувајац је прошле сезоне у дресу Ливерпула одиграо 44 утакмице и постигао 30 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара