Читај ми!

Рамирез: Можемо до врха

Бразилац Рамирез изјавио да, после доласка Жозеа Муриња, Челси може да понови успех из 2012. године, када су били шампиони Европе. Прошле сезоне екипа Челсија је освојила Лигу Европе, а Рамиреш је одиграо 62 утакмице и постигао девет голова.

Фудбалер Челсија, Бразилац Рамирез рекао је данас да верује како екипе предвођена новим менаџером Жозеом Мурињом може да понови успех из 2012. године када је постала првак Европе.

"Можда и грешим, пошто знамо какав је данашњи фудбал, али верујем да следећа сезона може да буде иста или чак и боља од оне када смо освојили Лигу шампиона. Видим да је екипа спремна да се бори и за домаћу титулу, што није био случај претходних пар година", рекао је Рамиреш бразилским медијима.

Мурињо је већ водио Челси у периоду од 2004. до 2007. године и са "плавцима" је освојио две титуле првака Енглеске.

"Морамо, наравно, да сачекамо првих неколико утакмица у сезони и да видимо како ћемо почети. Засад добро тренирамо и сви једва чекају да почне сезона. Мурињо је донео доста позитивних промена", додао је Рамирез.

Прошле сезоне екипа Челсија је освојила Лигу Европе, а Рамиреш је одиграо 62 утакмице и постигао девет голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара