Читај ми!

Фабрегас остаје

Фудбалер Барселоне Сеск Фабрегас рекао је да су спекулације о његовом одласку из тог шпанског клуба "бесмислене".

Од повратка у Барселону из Арсенала 2011. године, Фабрегас није успео да се избори за место у првом тиму, због чега медији спекулишу да би могао да се врати у Премијер лигу током лета.

"Ако неко прича да ја не желим да играм за Барселону - то је потпуно бесмислено. Одувек сам говорио да сам срећан у клубу. Онај ко прича да одлазим не познаје ме и никада није разговарао са мном нити са мојим агентом", рекао је Фабрегас, пренела је Марка.

"Мој агент зна да не желим да разговара са другим клубовима о мени. То је лична ствар, а о трансферима не причам чак ни са члановима моје породице", додао је репрезентативац Шпаније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара