Читај ми!

Пенал о коме ће се дуго причати

Једанаестерац, односно (не)постојање прекршаја који му је претходио, а који је донео бледој Црвеној звезди тријумф над "јуниорима" ОФК Београда, поделио је спортску јавност. Након преспаване ноћи, ствари нису нимало јасније.

Прашина која се дигла у вези са пеналом на мечу између Црвене звезде и ОФК Београда, који је неубедљивим црвено-белима донео потребан тријумф, ни дан касније се није слегла.

Јавност је подељена, углавном по навијачкој линији. Ситуацију из 66. минута другачије виде и непосредни актери, Филип Касалица и Петар Голубовић.

"Код ситуације када је судија свирао пенал, не видим ништа спорно. Не бих се бавио тиме, као што нисам ни раније. Верујем да бисмо и да судија није показао на белу тачку успели да решимо меч у своју корист. Утакмице пре и после дербија су увек најтеже, и колико се год трудили и припремали, изузетно је тешко психолошки не размишљати о вечитом ривалу, нарочито у ситуацији када тај меч може да одлучи шампионат", истакао је нападач Црвене звезде.

Фудалер који је скривио једанаестерац Петар Голубовић сматра да је заправо Касалица био тај који је начинио прекршај.

"Снимак ће најбоље показати шта се догодило. Постојао је контакт, али од противничког играча, од Касалице, што је судија окарактерисао као мој прекршај", рекао је млади Голубовић.

Број коментара 40

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво