Читај ми!

Рашовић одрадио први тренинг

Вук Рашовић одрадио први тренинг као шеф стручног штаба Партизана. Рад је једини начин да се дође до циља, видео сам данас да су играчи жељни успеха и да верују у освајање титуле, изјавио Рашовић и додао да не постоји проблем између Шћеповића и Митровића.

Нови тренер фудбалера Партизана Вук Рашовић одрадио је данас први тренинг са екипом у Спортском центру Телеоптик у Земуну и поручио да је уверен да ће титула остати у Хумској.

"Добро знам квалитет ове екипе, верујем да је способна да понови успехе из претходних година. Не треба заборавити да је управо овај тим "изгурао" досадашњи део шампионата. Оно што је добро јесте да је још увек све у нашим рукама", рекао је Рашовић новинарима после првог тренинга.

Он је истакао да ће вечити дерби највероватније одлучити шампиона, али да је још рано размишљати о тој утакмици.

"За нас је у овом тренутку дуел са Радничким из Ниша најважнија утакмица и гледамо да се што боље припремимо за њу. Неће бити једноставно, јер нема много времена, али верујем да ћу успети да већ у том дуелу спроведем неке своје идеје, пошто ми имамо школоване играче", навео је Рашовић.

Према његовим речима тек предстоје појединачни разговори са играчима и рекао да не постоји проблем између нападача Марка Шћеповића и Александра Митровића.

"Све што се дешавало у последње време утицало је да се на тренингу десе неке ствари, али сам данас видео да њих двојица имају добру комуникацију. Нама је важно да искључиво гледамо напред".

Рашовић је открио да му је једна од честитки стигла из Кине од некадашњег тренера Партизана Александра Станојевића, чији је био први асистент.

Он је истакао да очекује да екипа у завршници првенства буде имуна на притиске.

"Добро је када имате притисак, јер то значи да вредите и да људи од вас очекују да нешто урадите. Моја велика жеља је да будемо прави на терену и да публика чија нам је помоћ потребна задовољно одлази са стадиона".

Црно-бели су у последњих месец дана прокоцкали девет од 11 бодова предности и сада имају само два бода вишка у односу на Црвену Звезду, звоб чега је и дошло до смене тренера Владимира Вермезовића.

"Рад је једини начин да се дође до циља, видео сам данас да су играчи жељни успеха и да верују у освајање титуле", закључио је Рашовић.

Он ће на клупи Партизана дебитовати у четвртак увече од 18.30 у Хумској против Радничког из Ниша.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара