Каду и Касалица: Оправдано смо извиждани

Фудбалери Црвене Звезде Каду и Касалица свесни су слабе партије против Доњег Срема, разумеју звиждуке и незадовољство навијача али обећавају боље игре и победу у Јагодини. Дерби у Јагодини под рефлекторима на програму у четвртак од 19 часова.

Фудбалер Црвене звезде Каду Мендеш рекао је да је нормално да навијачи звижде његовој екипи када игра лоше или победи минималним резултатом. Са њим се сложио и опоравњени нападач Филип Касалица.

"То је нормална ствар, када играмо код куће требало би да побеђујемо са два или три нула. Морамо да играмо што боље", навео је Каду.

Звезда је заостатак за Партизаном на табели смањила са 11 на два бода, а Бразилац је казао да је прави тренутак да његова екипа освоји титулу шампиона Србије.

"Имамо пет финала и сада је најбољи начин да покажемо какви смо фудбалери", истакао је Каду.

Црвено-бели ће у следећем колу играти против Јагодине, а Каду је оценио да ће то гостовање бити много тешко.

"Очекујем много тешку утакмицу јер је у Јагодини увек тешко. Међутим, спремни смо, даћемо све од себе да освојимо три бода, што је једино важно у овом тренутку", закључио је Каду.

Нападач Звезде Филип Касалица сложио се с Бразилцем да су звиждуци навијача оправдани и додао да се нада да ће он и његови саиграчи то променити бољим играма.

"Свесни смо да је титула још далеко, али је нама тренутно једино битна утакмица са Јагодином, после ћемо о осталим", рекао је Касалица.

На молбу да прокоментарише то што ће о титули шампиона можда одлучивати "вечити" дерби, Касалица је рекао да неће бити проблем то што ће његов клуб гостовати на стадиону у Хумској.

"Дерби је нешто посебно и предност домаћег терена неће донети ништа, као што то неће бити предност ни Војводини у последњем колу против нас", рекао је црногорски репрезентативац.

Касалица је рекао од опоравка од повреде не игра најбоље што може, али да се нада да ће се то променити већ на сусрету с Јагодином.

"Повреде су утицале на квалитет мојих игара, вратио сам се на терен после 18 дана паузе у тренинзима, не играм као раније и искрено се надам да ћу већ против Јагодине играти као пре, много боље", додао је Касалица.

Звезда ће гостовати Јагодини у четвртак од 19.00. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара