Шабац, друга лига или...

Непознати починиоци на терену шабачког фудбалског клуба Мачва ископали су, на сред терена, раку и поставили крст са натписом "Друга лига или ово - Шапчани".

На сред терена Фудбалског клуба Мачва у Шапцу непознати починиоци су, највероватније током ноћи, ископали гробну јаму и поставили крст са натписом "Друга лига или ово - Шапчани".

Зоран Јовановић, генерални секретар шабачког ФК Мачва каже да овако нешто до сада није виђено.

"Ми не можемо да верујемо, јер нико ко себе назива Шапчанином није могао тако нешто да уради. Ископали су импровизовану раку дубине 25 до 30 центиметара и дужине око два метра, оштетивши тако терен на дан утакмице, каже Јовановић. "Сви људи у клубу су згрожени таквим чином који не можемо повезати ни са чим нормалним и рационалним, а камоли у домену спорта."

Да би могли да дочекају екипу Бане из Рашке у сусрету 24. кола Српске лиге, управа клуба је одмах обавестила полицију и, потом, колико-толико поправила терен на коме се неколико сати касније одиграла утакмица.

"Ово је брука и за град и за спорт. Иако живимо у тешким временима ово једноставно здрав човек не може да уради", наглашава Зоран Јовановић.

Мачва је победила са 2:0, али је свима остао горак укус битне победе ка путу у виши ранг, што је дугогодишња жеља и клуба и бројних Шапчана. 

У полицији су потврдили да је о овом случају обавештено и Основно јавно тужилаштво, као и да је истрага у току.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара