Читај ми!

Бејл најбољи на Острву

Герет Бејл проглашен је за најбољег играча Премијер лиге, као и за најбољег младог играча такмичења. "Ово је велика част. Бити изабрана од стране вршњака највећа је ствар у фудбалу. То је велика победа, одушевљен сам", рекао је синоћ Бејл на свечаности у Лондону.

Фудбалер Тотенхема Герет Бејл проглашен је за најбољег играча Премијер лиге за ову сезону у избору Удружења професионалних фудбалера (ПФА).

Поред тога, њега су фудбалери изабрали и за најбољег младог играча, па је тако Велшанин постао тек трећи фудбалер у историји који објединио те награде. Пре њега то је пошло за руком фудбалеру Астон Виле Ендију Греју 1977. године и Кристијану Роналду 2007. године, који је тада наступао за Манчестер јунајтед.

"Ово је велика част. Бити изабрана од стране вршњака највећа је ствар у фудбалу. То је велика победа, одушевљен сам", рекао је синоћ Бејл на свечаности у Лондону.

Бејл, који је и 2011. године такође изабран за најбољег фудбалера, победио је у конкуренцији Луиса Суареса, Робина ван Персија, Хуана Мате, Едена Азара и Мајкла Керика.

У најбољем тиму поред Бејла су и Давид де Хеа (Манчестер јунајтед), Пабло Забалета (Манчестер сити), Јан Вертонген (Тотенхем), Рио Фердинанд (Манчестер јунајтед), Лејтон Бејнс (Евертон), Хуан Мата (Челси), Еден Азар (Челси), Мајкл Керик (Манчестер јунајтед), Робин ван Перси (Манчестер јунајтед) и Луис Суарес (Ливерпул).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара