Читај ми!

"Нови" Нови Пазар

Прволигаш из Новог Пазара добио новог шефа стручног штаба, Беквалца ће заменити Славенко Кузељевић. Нови председник Новопазараца требало би да буде Дамир Чакар, а стиже и Ђорђе Стефановић, досадашњи генсек Црвене звезде.

Фудбалски тренер Славенко Кузељевић предводиће новопазарског суперлигаша у пролећном делу првенства и на месту шефа стручног штаба замениће Драгољуба Беквалца. Нови тренер Пазараца је истакао да је неопходно да се екипа појача у предстојећем прелазном року и да добрим играма у наставку сезоне што пре обезбеди опстанак у Супер лиги Србије.

"Нови Пазар има добар тим, а ради се о изразито фудбалској средини. Циљ је да задржимо неке кључне играче и да доведемо оно што нам је неопходно да би што пре обезбедили опстанак у елити. То неће бити лако и очекујем велику подршку навијача", рекао је Кузељевић.

Нови Пазар је на 10. месту суперлигашке табеле са 15 бодова, само три више од претпоследњег Радничког 1923.

Кузељевић је рекао да ће убрзо бити направљен план и програм припрема за наставак првенства.

"Потребно је да обавимо квалитетне припреме и што спремније дочекамо пролеће. Иначе, ово је трећи или четврти пут да ме контактирају људи из Новог Пазара, али раније нисмо успели да постигнемо договор о сарадњи", казао је Кузељевић.

Он је започео текућу сезону на клупи крагујевачког Радничког 1923, а раније је радио и у Банату, Металцу из Горњег Милановца, Сутјесци из Никшића, кулском Хајдуку, Борцу из Чачка, Бану, Приштини, Јединству из Параћина и Јавору.

Из новопазарског суперлигаша нису коментарисали вест о имановању новог тренера, као ни гласине да ће клуб ускоро добити ново руководство.

Према неким спекулацијама, нови председник Новопазарца требало би да буде бивши фудбалер Партизана и репрезентативац Дамир Чакар, а са њим би у клуб дошао и доскорашњи генерални секретар Црвене звезде Ђорђе Стефановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара