Читај ми!

Премијер лига 18. коло

Челси демолирао Астон Вилу

Челси је остварио најубедљивију победу ове сезоне у Премијер лиги. "Плавци" су свој бес искалили на Астон Вили са чак 8:0! Ових осам голова постигло је седам различитих играча, а у стрелце се уписао и Бране Ивановић.

Фудбалери Челсија савладали су вечерас у Лондону екипу Астон Виле са 8:0, у утакмици 18. кола енглеске Премијер лиге.

Актуелни првак Европе поигравао се са гостима из Бирмингема постигавши више него убедљиву победу, истим резултатом као пре две године у мају 2010. против Вигана. "Плавци" су срушили отпор противника већ у првом полувремену, када су повели са 3:0, а један од стрелаца био је репрезентативац Србије Бранислав Ивановић.

Лондонски тим је тако остварио најубедљивију победу ове сезоне у Премијер лиги. Челси је могао да победи и убедљивијом разликом, али је промашио пенал.

Раније данас тим Алекса Фергусона освојио је само бод на гостовању Свонсију, где је са Велшанима одиграо нересено 1:1, а целу утакмицу за "црвене" одиграо је капитен, српски интернационалац Немања Видић.

Резултати:

Челси - Астон Вила 8:0 (Торес 3, Давид Луиз 29, Ивановић 34, Лампард 59, Рамиреш 75, 90+1 пенал, Оскар 79. пенал, Азар 83)

Свонси - Манчестер Јунајтед 1:1 (Мику 29 - Евра 15)

Одиграно у суботу: Ливерпул - Фулам 4:0, Манчестер Сити - Рединг 1:0, Њукасл - Квинс Парк Ренџерс 1:0, Саутемптон - Сандерленд 0:1, Тотенхем - Стоук 0:0, Вест Бромвич Албион - Норич 2:1, Вестхем - Евертон 1:2, Виган - Арсенал 0:1.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара