Читај ми!

Нови почетак за Звезду

Сматрам да је ово један нови почетак и драго ми је што сам део свега тога. Верујем да ће након формирања новог руководства клуб ићи у правцу напретка и јачања, рекао је шеф струке црвено-белих Александар Јанковић приликом данашњег фласања за председника.

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић рекао је данас да верује да ће клуб након формирања новог руководства напредовати и јачати.

"Ово су дефинитивно веома битни тренуци за Црвену звезду. Сматрам да је ово један нови почетак и драго ми је што сам део свега тога. Верујем да ће након формирања новог руководства клуб ићи у правцу напретка и јачања", рекао је Јанковић.

Јанковић је данас гласао на избору за председника фудбалског клуба Црвена звезда у Медија центра на стадиону у Љутице Богдана.

Члан Управног одбора клуба и потпредседник Радне групе Александар Антић рекао је да ће људи који ће убудуће водити клуб морати да уложе много енергије, рада и труда како би Звезда поново била оно што треба да буде.

"Ови избори су изузетно важни за будућност клуба и доживљавам их као једно велико окупљање звездаша. Избором новог председника, Звезда креће са јачањем своје позиције и перспективе. Имамо прилику да се окупимо и организујемо и зато су ови избори неопходни", рекао је Антић.

"Људи који ће убудуће водити клуб мораће да уложе много енергије, рада и труда како би Звезда поново била оно што треба да буде и ја сам велики оптимиста", додао је Антић.

Члан комисије за стабилизацију и консолидацију Ивица Тончев рекао је пошто је гласао да жели да се Звезди врати стара слава.

"Ово нису избори само за председника, за нове чланове Управног одбора и руководство, већ су ово избори за Црвену звезду. Желимо Звезди да вратимо стару славу и трофеје", рекао је Ивица Тончев.

Гласање за председника Црвене звезде завршава се вечерас у 20.00, а Изборна комисија ће имати конференцију за медије сутра у 12.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара