Читај ми!

Леп рекорд, али титула важнија

Најбољи фудбалер шпанске Барселоне Лионел Меси рекао је да оборени рекорд по борју постигнутих голова у једној календарској години неће имати значај, уколико његов тим не освоји титуле ове сезоне.

Меси је синоћ на утакмици 15. кола шпанске Примере против Бетиса (2:1) постигао два гола и претекао славног Немца Герда Милера, који је пре 40 година 85 пута успео да затресе противничку мрежу.

"Лепо је када обориш рекорд, али најважнија је победа и бодовна разлика. Циљ ми је да ове сезоне са Барселоном освојим титуле, шпанску лигу, Куп и Лигу шампиона, то је све много важније од личних достигнућа", рекао је Меси за шпанске медије.

Меси је претходне три године биран за најбољег играча света, а прилику да освоји ново признање имаће и 2012. Поред њега, за Златну лопту конкуришу Андрес Инијеста из Барселоне и Кристијано Роналдо из Реала.

"Ако Инијеста освоји то признање, биће потпуно заслужено због свега што је постигао и начина на који игра. Уз то, то ће бити велико признање за цео тим", додао је Меси.

Свечана церемонија проглашења најбољег играча одржаће се 7. јануара 2013. године у Цириху.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво