Читај ми!

Хановер зауставио Леверкузена

Фудбалери Хановера победили су на свом терену Бајер из Леверкузена са 3:2 у последњој утакмици 16. кола немачке Бундеслиге. Гост је овим поразом заустављен после пет везаних победа у шампионату.

Хановер је у важном мечу за оба тима заслужено славио пред 40.000 гледалаца. Иако су захуктани гости повели и били на путу да забележе 10. победу ове сезоне домаћин је смогао снаге за преокрет, истина, уз два гола са "беле тачке".

Леверкузен је први дошао до вођства, а стрелац већ у трећем минуту био је Гонсало Кастро.
Изједначење домаћину донео је Саболч Хусти у 20. минуту из пенала, а за прву предност Хановера погодио је Маме Бирам Диуф у 57. минуту. Леверкузен се само минут касније резултатски вратио у меч поготком Стефана Кислинга, да би коначан резултат поставио Хусти у 69. минуту.

Хановер је прекинуо низ Бајеру од пет узастопних победа у првенству. Бајер је након 16. кола Бундеслиге и даље на другом месту, иза водећег Бајерна из Минхена за којим заостаје 11 бодова, док је Хановер 10. са 23 бода.

Раније данас Борусија Менхенгладбах победила је Мајнц са 2:0.
Одиграно у суботу:
Нирнберг - Фортуна Диселдорф 2:0
Борусија Дортмунд - Волфсбург 2:3
Ајнтрахт Франкфурт - Вердер Бремен 4:1
Аугсбург - Бајерн Минхен 0:2
Фрајбург - Гројтер Фирт 1:0
Штутгарт - Шалке 3:1.
Одиграно у петак:
Хамбургер - Хофенхајм 2:0.

Табела: Бајерн Минхен 41 бод, Бајер Леверкузен 30, Борусија Дортмунд и Ајнтрахт по 27, Шалке и Штутгарт по 25, Хамбургер и Борусија Менхенгладбах по 24, Фрајбург, Хановер и Мајнц по 23, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво