Читај ми!

Меси спреман за Бетис

Повреда колена коју је зарадио у утакмици са Бенфиком је санирана па ће тако Меси бити у тиму Барсе за недељни меч против Бетиса у Севиљи.

Лионел Меси је уврштен у екипу Барселоне за недељни меч против Бетиса у Севиљи, пошто је повреда колена коју је зарадио у утакмици са Бенфиком санирана, саопштио је данас каталонски клуб.

Триструки освајач "Златне лопте" задобио је повреду левог колена у судару са голманом Бенфике Артуром у мечу Лиге шсампиона у среду завршеном без голова.

Тестови су показали да је Меси зарадио само модрицу и да ће моћи да игра у недељу.

"Број десет Барселоне тренирао је са екипом и тренер Тито Виљанова је одлучио да га уврсти у тим за недељни меч", каже се у саопштењу каталонског клуба.

Поред Месија, за утакмицу против Бетиса биће спремни и Алексис Санчез, Денис Алвес и Марк Бартра, који су се опоравили од повреде.

Виљановин тим, који је непобедјен у последњих 13 утакмица, покушаће да забележи 14. победу у 15 мечева ове сезоне.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво