Читај ми!

Партизану недостаје искуство

Фудбалер Партизана Никола Петровић рекао је да је неискуство главни кривац елиминације тог тима из Лига Европе и додао да су у клубу задовољни резултатима у јесењем делу сезоне.

Партизан је ове године у групној фази Лиге Европа освојио два бода, ремијима против Нефтчија, док је двапут поражен од Интера и једном од Рубина. Црно-бели ће у четвртак дочекати Рубин из Казања у последњем колу групне фазе Лига Европе.

"Ове године је играње у Лиги Европа било лепо искуство за нас. Доста младих играча је учествовало у том такмичењу и мислим да је свако стасао на свој начин. Сматрам да је превагнуло неко наше неискуство што нисмо наставили то такмичења на пролеће, али опет би требало бити задовољан", рекао је Петровић током сусрета с навијачима у Београду. 

"Могла је да буде запаженије улога у Европи, имали смо шансе против Нефчија код куће, водили смо у Бакуу. Могли смо до три бода и против Интера у Милану", додао је он.

Партизан је освојио јесењу титулу у првенству Србије са шест бодова више од Црвене звезде, а голман црно-белих казао је да у други део сезоне треба да уђу максимално концентрисани.

"У клубу су задовољни резултатима у јесењем делу сезоне. Шест бодова у првенству је велика ствар, али се не треба опустити у другом делу шампиоанта. Не мислим да ће бити лако да се уђе у пролећни део сезоне и морамо остати концентрисани", казао је Петровић.

Први голман Партизана Владимир Стојковић је у октобру у утакмици 8. кола Супер лиге против Јавора повредио кључну кост, а њега је на голу заменио Петровић, који је рекао да задовољан учинком.

"Задовољан сам приказаном игром од повреда Стојкета (Стојковића). Имао сам пар утакмица где нисам имао среће, примио сам пар голова што се није могло бранити, али сам генерално задовољан одбранама, како у Европи, тако и у првенству", закључио је Петровић.

Везиста Партизана Саша Марковић рекао је да ће се предност црно-белих у првенству на порлеће повећати, као и да су Рубин и Интер били фаворити у Групи Х Лиге Европа.

"У овој полусезони имали смо много утакмица и стигао нас је умор. Сада нам остаје само првенство и сигурно ће бити још већа разлика у другом делу шампионата", рекао је Марковић.

"Интер и Рубин су били фаворити у групи, али као до сада нисмо се предавали, тако да ћемо и утакмици против Рубина покушати да направимо добар резултат", казао је Марковић.

На сусрету с навијачима у Београду, поред Марковића и Петровића били су и Милош Јојић и Милош Остојић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво