Читај ми!

Не размишљамо о дугу, већ о дербију

Тренер Црвене звезде Александар Јанковић тврди да он и његови фудбалери не размишљају о дуговима и променама у клубу, већ се баве само припремом дербија.

"Не бавимо се дугом и променама у клубу, већ само припремом утакмице са Партизаном. Концентрисани смо на меч, ствари које се дешавају у клубу су изнад наших глава и не размишљамо о њима", рекао је Јанковић новинарима на стадиону Црвене звезде.

Председник клуба Владан Лукић поднео је у уторак оставку, а синоћ је формирана радна група која ће водити Звезду до следећих избора. Први потпредседник владе Србије Александар Вучић објавио је да је дуг клуба огроман.

"Када сам долазио, знао сам да је клуб пред гашењем, али прихватио сам све услове јер сматрам да је већи изазов бити сада у Црвеној звезди него у Манчестер ситију, и поносан сам што сам ту. Ни играчи ни ја нисмо криви за дуг, ми смо спортисити и спремамо се за дерби, само о томе размишљамо. Свака утакмица нам је кључна, али за дуел са Партизаном не треба посебна мотивација", рекао је Јанковић.

Звезда је претрпела два пораза у првенству, али је тренер рекао да је морал екипе добар и да су сви успели да се подигну после пораза.

Члан радне групе је и менаџер Зоран Стојадиновић, који је помињан као кандидат за новог спортског директора. Он је раније говорио да "има решење" за тренера ако дође у Звезду, али је казао да је то бивши играч клуба, што се не односи за Јанковића.

"У овом моменту је интерес Црвене звезде изнад свега и лични интереси треба да остану по страни. Наравно да сам чуо за те приче, ја сам ипак из Београда", рекао је Јанковић.

Утакмица са Партизаном у Супер лиги игра се у суботу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара