Читај ми!

И даље смо најбољи

Фудбалер Манчестер Ситија и репрезентативац Србије Александар Коларов верује да је његов клуб и даље најбољи у Премијер лиги, упркос лошим издањима у Лиги шампиона.

Ситију не цветају руже у елитном клупском такмичењу, где после четири одиграна кола заузима последње место у групи Д.

За разлику од Лиге шампиона, екипа Роберта Манћинија у домаћем првенству "гура по плану", налази се на другом месту, са два бода мање од градског ривала Јунајтеда.

"Сви желе да нас победе, јер смо прваци и још нисмо забележили пораз ове сезоне. Изгубили смо неколико утакмица у ЛШ, али мислим да смо и даље најбољи тим у првенству и да ћемо опет да будемо шампиони. Ако будемо играли како знамо и покажемо исти дух као против Тотенхема, нико неће моћи да нас заустави", рекао ја Коларов за енглеске медије.

Он је додао да као сваки професионалац мора да прихвати одлуку менаџера Манћинија, који га веома често, баш као и Едина Џека оставља на клупи за резерве.

"Није лако одржати форму на високом нивоу, али професионалци смо и морамо да прихватимо одлуку менаџера. Не могу да објасним Единов случај, али најважније је да постиже голове, било да уђе са клупе или шансу добије као стартер. Менаџер одлучује ко ће почети утакмицу", рекао је 27. годишњи фудбалер.

Коларов је у досадашњем делу сезоне одиграо 12 утакмица и постигао три гола, рачунајући сва такмичења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара