Читај ми!

Звезда задовољна одлуком ФСС

Фудбалски клуб Црвена звезда задовољан је одлуком Одбора за хитна питања Фудбалског савеза Србије да се одмах по завршетку јесењег дела сезоне на седници Извршног одбора расправља о раду Судијске комисије и учинку судија.

"Ова одлука значи да су постојали проблеми у протеклом периоду у суђењу. Црвена звезда очекује конкретне одлуке и промене по питањима која ће бити покренута на најављеној седници ИО ФСС и од тих одлука зависиће наш став према ФСС", рекао је портпарол Црвене звезде Марко Николовски.

Одбор за хитна питања ФСС саопштио је да је суђење на утакмицама у начелу добро, али да су се, нарочито у последње време, појавиле одређене грешке арбитара. 

Црвена звезда је раније затражила да се сазове седница Одбора за хитна питања ФСС због суђења на утакмици против Јагодине у 11. колу Супер лиге, али је саопштено да неће бити прихваћени појединачни захтеви клубова за реаговање на суђење са одређених мечева. 

"О суђењу и раду Судијске комисије биће више речи, уз спровођење пуне анализе на седници Извршног одбора ФСС по завршетку јесењег дела сезоне. Неће бити прихватани појединачни захтеви клубова за реаговање на суђење са одређених утакмица. На том састанку биће речи о комплетном раду, уз могућност промена у вим структурама", наводи се у саопштењу ФСС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара