Читај ми!

Небојша Лековић поново у Звезди

Управни одбор Фудбалског клуба Црвена звезда кооптирао је данас, на предлог председника Владана Лукића, бившег генералног секретара Небојшу Лековића, саопштено је на клупском сајту.

Лековић је у београдском клубу био на функцији док је председник био Драган Стојковић, а потом је био и председник Фудбалског савеза Србије. Управни одбор је, такође, дао пуну подршку тренеру Александру Јанковићу и играчима за досадашње резултате ове сезоне.

Констатовано је да је млади тим Црвене звезде у претходном периоду, играјући утакмице углавном у гостима, остварио веома добре резултате. Управни одбор је утврдио мере и активности како би стручни штаб и првотимци могли да наставе са радом и резултатима у истом ритму.

Управни одбор је упознат са амбицијама клуба у зимском прелазном року, које се заснивају на плану и програму тренера Александра Јанковића. Управни одбор је усвојио предложени план зимског припремног периода.

Такође, Управни одбор клуба је верификовао одлуке Одбора за хитна питања које су доношене између две седнице Управног одбора. Усвојена је информација о раду Фондације ветерана клуба.
Управни одбор је усвојио молбу за наставак финансирања меморијалног турнира "Аца Радовић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара