Читај ми!

Нећемо запоставити Куп

Партизан у среду игра меч осмине финала Купа Србије против чачанског Борца, а тренер Вермезовић најављује комбинован састав екипе. Куп је такмичење које нећемо запоставити, свака утакмица нам је важна, изјавио тренер шампиона Србије.

Тренер Партизана Владимир Вермезовић рекао је данас да екипа неће потценити ниједно такмичење и најавио је комбиновани тим за сутрашњи меч против Борца у фудбалском Купу Србије.

"Куп је такмичење које нећемо запоставити. Свака утакмица нам је важна. Борац је кандидат за повратак у друштво најбољих. Биће незгодно, али смо свесни своје снаге, свесни смо да смо фаворити и са таквим приступом ћемо ући у меч", рекао је Вермезовић.

Партизан сутра игра меч осмине финала Купа Србије, недељу дана после осталих ривала, зато што је играо прошле седмице играо са Интером у Лиги Европе.

"Биће много промена у тиму, као и у првој утакмици у Купу. Та иста екипа ће заиграти сутра. Играће момци који нису имали велику минутажу и на њима је да се докажу. Чека нас серија врло тешких утакмица у финишу полусезоне и сваки нам је играч добродошао", рекао је Вермезовић.

"Можда ће неки од њих сутра доказати да сам погрешио што нису више играли. Волео бих да је тако", додао је тренер Партизана.

Утакмица Партизан - Борац игра се сутра на стадиону Партизана од 16 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара