Торес заслужио искључење

Сер Алекс Фергусон убеђен да је Фернандо Торес покушао да симулира прекршај Џонија Еванса, чиме је заслужено добио други жути картон. "Када сам ја био играч, никад нисам желео да пропустим прилику, увек сам покушавао да прођем и постигнем гол", изјавио сер Алекс.

Менаџер фудбалера Манчестер јунајтеда сер Алекс Фергусон изјавио је данас да је нападач Челсија Фернандо Торес заслужио да добије други жути картон због симулирања.

"Торес је могао да прође и постигне гол, али је одлучио да падне, што никако не могу да разумем. Када сам ја био играч, никад нисам желео да пропустим прилику, увек сам покушавао да прођем и постигнем гол. Торес је већ имао жути картон, морао је да зна шта га чека", рекао је Фергусон.

Јунајтед је јуче у дербију 9. кола Премије лиге победио на гостовању Челси са 3:2, а домаћин је последњих пола сата играо без Бранислава Ивановића и Тореса, који је добио други жути картон због покушаја да изнуди фаул од Џонија Еванса.

"У том тренутку нисам осетио да сам га закачио, али када сам погледао снимак видео сам да је дошло до контакта. Ипак, мислим да је био недовољан да га оборим и судија је исправно поступио када је донео одлуку да га искључи", рекао је Еванс.

Челси и Јунајтед састаће се поново на Стамфорд Бриџу у среду у мечу Лига купа.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво