Читај ми!

Ђаволи савладали плавце

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су Челси у гостима са 3:2. Јунајтед водио 2:0, Челси изједначио, а онда на сцену ступио судија са неколико неразумних одлука и омогућио гостима тријумф.

Меч је обележио судија Марк Клетенбург, који је показао црвене картоне играчима Челсија Браниславу Ивановићу (оправдано) и Фернанду Торесу (неоправдано), а потом признао одлучујући гол "Чичарита" Ернандеза из офсајда.

Јунајтед је до вођства дошао већ у четвртом минуту аутоголом Давида Луиша, а на 2:0 повисио је Робин ван Перси у 12. минуту.

Челси је успео да се врати у меч головима Хуана Мате у 44. минуту и Рамиреса у 53, али су од 63. минута играли са играчем мање пошто је Бранислав Ивановић добио директан црвени картон.

Челси је од 69. минута има још једног играча мање, пошто је Фернандо Торес добио други жути картон.

Хавијер Ернандес је Јунајтеду донео победу у 75. минуту и тако Челсију нанео први пораз у сезони.

Њукасл је победио ВБА са 2:1 головима Демба Баа у 35. и Сисеа у трећем минуту судијске надокнаде. Једини гол за ВБА постигао је Ромелу Лукаку у 55. минуту.

Тотенхем је у гостима славио против Саутхемптона са 2:1, а стрелци су били Герет Бејл у 15. минуту и Клинт Демпси у 39, док је гол за Саутхемптон постигао Џеј Родригес у 66. минуту.

Након деветог кола Премијер лиге Челси је задржао прво место на табели, али су му ривали из Манчестера пришли на само бод разлике.

Челси се жали на судију Марка Клатенбурга

Енглески Челси оптужио је судију Марка Клатенбурга да је користио "неприкладни речник" у разговору са двојицом фудбалера тог клуба на данашњој утакмици са Манчестер јунајтедом у Премијер лиги.

"Поднели смо жалбу делегату утакмице због неприкладног речника судије у два одвојена инцидента на утакмици", рекао је потпарол Челсија Стив Еткинс.

Судија Клатенбург искључио је двојицу играча Челсија, капитена репрезентације Србије Бранислава Ивановића у 63. минуту јер је оборио Ешлија Јанга и шпанског нападача Фернанда Тореса, који је у 75. добио други жути картон због симулирања.

"Срамота је да оваква утакмица мора да се одлучи на овај начин, од стране судија. Сигуран сам да ће схватити да је направио велику грешку када погледа снимак", казао је тренер лондонског клуба Роберто Ди Матео после утакмице.

Портпарол Челсија је такође рекао и да је у току истрага пошто је неко из публике после трећег гола Јунајтеда погодио једног редара, после чега је он хоспитализован.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво