Читај ми!

Ибра води Парижане ка титули

Новац уложен у Златана Ибрахимовића вишеструко се исплаћује. Ибракадабра је новим голом, десетим у првенству, обезбедио Парижанима и шесту победу ове сезоне.

Пари Сен Жермен се учврстио на челној позицији фудбалског првенства Француске пошто је вечерас на гостујућем терену савладао екипу Нансија са 1:0, у утакмици 10. кола.

Три бода за шести тријумф Парижана ове сезоне обезбедио је незаустављиви Златан Ибрахимовић, који је противничку мрежу затресао у 74. минуту. То је био 10. првенствени гол једног од најбољих европских нападача и водећег стрелца француске Лиге 1.

Нанси је претрпео седми пораз и предстоји му тешка борба за опстанак пошто је остао на зачељу са само пет бодова.

Тулуз наставља са добрим партијама, па је вечерашњим тријумфон над Брестом код куће (3:1) прескочио Олимпик из Марсеја и Олимпик из Лиона, који имају утакмицу мање, и домогао се друге позиције на табели.

Актуелни шампион Монпеље "пренуо" се после серије лоших резултата и победом на домаћем терену против Нице (3:1) доспео у средину табеле.

Вечерашњи резултати:

Ремс - Троа 1:1 (Манди 28 - Камус 63)
Нанси - Пари Сен Жермен 0:1 (Ибрахимовић 74)
Монпеље - Ница 3:1 (Камара 53, Утака 64, Сицели аутогол 87 - Цвитановић 90+2 пенал)
Тулуз - Брест 3:1 (Бен Једер 29, Капуе 40, Регатен 90+3 - Лезимије 75)
Лил - Валенсијен 2:1

Одиграно у петак: Сент Етјен - Рен 2:0.

Сутра се састају Лоријан - Ајачио, Бастија - Бордо и Олимпик Марсеј - Олимпик Лион.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво