Звезди сваки бод златан

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић изјавио је да ће његова екипа учинити све да сутра дође до победе у Новом Саду против Доњег Срема, пошто је "сваки бод златан" у Супер лиги Србије.

"Против Доњег Срема нас очекује посебно битна утакмица и учинићемо све да се добро припремимо за њу и дођемо до победе. Налазимо се у узлазној путањи и храбри ме то што смо после пораза добро реаговали и забележили две сигурне победе. Сваки бод нам је златан и без обзира на противникам припремамо се пуном снагом", рекао је Јанковић новинарима на Звездином стадиону.

 

Звезда и Доњи Срем играће сутра од 19.00 на стадиону Војводине у Новом Саду утакмицу 10. кола првенства Србије.

Црвено-бели ће у тој утакмици бити без повређеног Дарка Лазовића, док су остали играчи, како је рекао Јанковић, "здрави, орни и мотивисани да се боре за место у тиму".

Он је додао да је Бразилац Каду поново почео да тренира после вишемесечне паузе због повреде.

"Каду је јуче почео да ради индивидуално и очекујем га ускоро у пуном тренажном процесу", рекао је Јанковић.

После девет кола Звезда се налази на другом месту Супер лиге са 22 бода, два мање од водећег Партизана, док је Доњи Срем 10. са 11 бодова.

"Доњи Срем је на почетку сезоне забележио неколико добрих резултата и налази се у комфорној позицији на табели. Због тога су растерећени и то им је велики адут. Имају искусан тим, који има континуитет у раду. Добро се познају и компактна су екипа", оценио је Јанковић.

Због црвеног картона који је голман Александар Кировски добио у среду у утакмици Купа против Хајдука, Звездин тренер је казао да ће сутра међу стативама поново стајати Бобан Бајковић.

Јанковић није желео да коментарише казну за младе репрезентативце Србије Огњена Мудринског из Звезде и Николу Нинковића из Партизана, које је Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије казнила са по годину дана забране играња за све националне селекције због учешћа у тучи са енглеским играчима после утакмице баража за Европско првенство у Крушевцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара