Читај ми!

Паника у Милану, стижу "гробари"

Медији у Италији уплашени чињеницом да у Милано стиже око 4.000 навијача црно-белих. "Знамо да је ово утакмица високог ризика. Спремност снага јавног реда и мира је на највишем нивоу. Чак ћемо добити и помоћ колега из Рима", изјавио шеф кабинета полиције Милана.

Италијанска Гацета дело спорт упозорила је данас да су навијачи Партизана који стижу на утакмицу са Интером, "најагресивнији у Европи".

"Ово је први пут после две године, односно меча Италије и Србије у Ђенови 12. октобра, да српски навијачи долазе у Италију", истиче Гацета и подсећа да је тог дана "фудбал био талац Ивана Богданова, ултра навијача Црвене звезде, као и стотинак српских ултранационалиста".

Италијански лист наводи да ће утакмица на стадиону "Ђузепе Меаца" бити меч високог ризика и да се очекује долазак око 4.000 навијача Партизана.

"Знамо да је ово утакмица високог ризика. Зато је спремност снага јавног реда и мира на највишем нивоу. Чак ћемо добити и помоћ колега из Рима", рекао је шеф кабинета полиције Милана Пјетро Остуни.

Како је најављено, меч ће обезбеђивати и полицајци са 300 специјално обучених паса.

Утакмица трећег кола Х групе Лиге Европе Интер–Партизан игра се у четвртак од 19 сати.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара