Читај ми!

Ћиро позива на опрезност

Ћиро Блажевић позвао је "коцкасте" на опрезност пред меч са Србијом. "Поуздано знам да они нису тако лоши као што би то из резултата могло да се наслути", рекао је популарни Ћиро.

Познати хрватски фудбалски стручњак Мирослав Блажевић оценио је да репрезентација Србије није лоша као што можда показују досадашњи резултати у квалификацијама за Првенство света 2014.

У разговору за загребачку Нову ТВ популарни Блажевић је похвалио игру националног тима и и одличан старт новог селектора Игора Штимца, али је позвао на опрезност пред наставак квалификација и меч са Србијом на домаћем терену 22. марта.

"Имамо репрезентацију састављену од светских фудбалера, али пред утакмицу са Србијом Штимац мора бити опрезан. Поуздано знам да они нису тако лоши као што би то из резултат моглО да се наслути. Срби ће оптимално да искористе паузу у квалификацијама и будите сигурни да ће против нас бити у другом светлу. То је ипак дерби", изјавио је Блажевић.

Према његовим речима, одличан старт хрватске репрезентације је "апсолутно разлог да сви будемо задовољни", а да је Штимац на најбољем путу да оствари оно што је обећао.

"Чињеница је да смо ми фаворити против Србије, али не би било први пут да слабији победи фаворита. За предстојећу утакмицу српски фудбалери се мотивишу, Штимац је тога свестан. Важно је припремити навијаче да дођу да нас подрже, да имају свест да могу помоћи репрезентацији, али и да јој могу одмоћи'', поручио је Блажевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво