Хулк: Тешко је...

Бразилац Хулк, који је у Зенит стигао из Порта за невероватних 55 милиона евра, каже да се тешко бори са великим притиском у Русији, али да је ипак срећан да игра за клуб, упркос бројним проблемима.

Челници Зенита мислили су да ће улагањем огромних пара у Хулка и Витсела на крају прелазног рока орасположити навијаче, али то се није догодило.

Невероватних 55 милиона евра, који су дати за Бразилца Хулка, изазвали су потпуно супротну реакцију саиграча и јавности.

Саиграчи су побеснели, а навијачи су их подржали, и јасно ставили до знања Хулку и Витселу да нису пожељни у њиховом граду.

То је ишло дотле да су чак поставили и експлозивну направу кућне израде испред тренинг кампа Зенита, на којој је била Хулкова фотографија.

Ипак, Бразилац је пружио неколико добрих партија, постигао је и гол, и ствари полако долазе на своје место.

Иако сви полако схватају да ће Хулк само побољшати екипу, играч за којег је Зенит дао највише пара у својој историји каже да осећа огроман притисак и због реакција саиграча и јавности, и због невероватних пара које су дате за његов потпис.

"Осећам да сам под великим притиском. Сада много више него када сам стигао у Русију, али се трудим да останем на земљи. Али, много сам срећан што сам овде и сигуран сам да ће Зенит у наредним годинама постати један од највећих тимова у Европи. Због тога сам и дошао", рекао је Бразилац.

Поред свих проблема, Хулк каже да му је изузетно тешко због језичке баријере, јер не зна реч руског језика.

У среду Хулк ће имати прилику да још једном увери саиграче и навијаче у све своје квалитете, када Зенит буде играо против Андерлехта у Лиги шампиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара